Bennünk lüktet a világ...

Shows

Shows

magyar tancparodia

Hungarian Dance RhAPsody

A Magyar TáncRapszódia című előadásunk a magyar néptánctradícióból kiindulva, – azt mai tánctechnikákkal ötvözve – hoz létre egy sajátos és egyedi táncelőadást.

montázs

Montage

A fergeteges táncokat bemutató darab a magyar néptánc elemeit montírozza össze ismert táncstílusokkal

play poszter

Play

Mi történik, ha a gyerekek már nem egymással, hanem egy virtuális világban érzik jól magukat? Mi lesz, ha a számítógépjáték valósággá válik?

backstage

BackStage

A civil embereket mindig is érdekelte mi minden történhet egy színházi előadás közben a színfalak mögött. Itt a lehetőség, a Backstage című előadás kifejezetten ezt szem előtt tartva jött létre, bepillantást engedve, hogy mi zajlik a háttérben, a színpad mögött.

Rómeó és Júlia poszter

Romeo and Juliet

Shakespeare szerelmeseinek sorsa elevenedik meg a táncjátékban. A táncszínházi formanyelvek váltakozása, keveredése jelöli ki a két családot. Csatározásuk a tánc nyelvén fogalmazódik meg, miközben mindenki lehet Rómeó és Júlia is.

variációk

Variations

A legjobb Vári-koreográfiák mellett új táncokat is műsorra tűző produkció első perctől az utolsóig tartogat meglepetéseket – annyi az ötlet benne, amennyiből több darab kitelne.

Varázslat

Magic

„Álomban, szerelemben nincsen lehetetlen” – és ebben az elbűvölő táncjátékban sincs. A fantázia világában, különös várkastélyban játszódik a fordulatos, izgalmakkal és meglepetésekkel teli történet.

verslábak poszter

Feet of Poem

A társulat több műfaj ötvözésével egy újszerű, izgalmas darabot készített, mely az iskolásoktól az idősebb korosztályig a közönség széles rétegének az érdeklődésére tarthat számot. A zene, a tánc és a vers találkozásakor a különböző művészeti ágak közötti átjárhatóság kiteljesedik, erősítik és formálják egymást és önmagukat.