Bennünk lüktet a világ...

Shows

Shows

magyar tancparodia

Hungarian Dance RhAPsody

A Magyar TáncRapszódia című előadásunk a magyar néptánctradícióból kiindulva, – azt mai tánctechnikákkal ötvözve – hoz létre egy sajátos és egyedi táncelőadást.

montázs

Montage

A fergeteges táncokat bemutató darab a magyar néptánc elemeit montírozza össze ismert táncstílusokkal

verslábak poszter

Feet of Poem

A társulat több műfaj ötvözésével egy újszerű, izgalmas darabot készített, mely az iskolásoktól az idősebb korosztályig a közönség széles rétegének az érdeklődésére tarthat számot. A zene, a tánc és a vers találkozásakor a különböző művészeti ágak közötti átjárhatóság kiteljesedik, erősítik és formálják egymást és önmagukat.

The kennel

A FALKA című táncjáték egy kisebb, zárt csoportokban kialakuló hierarchikus rendről, annak változásairól és következményeiről szól. A különleges mozgásvilág és Lajkó Félix sodró lendületű zenéje egy különleges, elementáris erejű produkciót eredményezett.

Circus

Tisztelt Nagyérdemű Publikum! Örömmel jelentjük, hogy vándorcirkuszunk Önökhöz is megérkezett! Lélegzetelállító mutatványok, nem mindennapi attrakciók! Tessék csak tessék!

Alice in wonderland

Az „Aliz Csodaországban” valósága közelebb áll megszokott hétköznapjainkhoz, mint hinnénk. Egyszerre ismerjük fel az idő értékét és értjük meg annak múlását.

play poszter

Play

Mi történik, ha a gyerekek már nem egymással, hanem egy virtuális világban érzik jól magukat? Mi lesz, ha a számítógépjáték valósággá válik?

backstage

BackStage

A civil embereket mindig is érdekelte mi minden történhet egy színházi előadás közben a színfalak mögött. Itt a lehetőség, a Backstage című előadás kifejezetten ezt szem előtt tartva jött létre, bepillantást engedve, hogy mi zajlik a háttérben, a színpad mögött.

Rómeó és Júlia poszter

Romeo and Juliet

Shakespeare szerelmeseinek sorsa elevenedik meg a táncjátékban. A táncszínházi formanyelvek váltakozása, keveredése jelöli ki a két családot. Csatározásuk a tánc nyelvén fogalmazódik meg, miközben mindenki lehet Rómeó és Júlia is.

variációk

Variations

A legjobb Vári-koreográfiák mellett új táncokat is műsorra tűző produkció első perctől az utolsóig tartogat meglepetéseket – annyi az ötlet benne, amennyiből több darab kitelne.

Varázslat

Magic

„Álomban, szerelemben nincsen lehetetlen” – és ebben az elbűvölő táncjátékban sincs. A fantázia világában, különös várkastélyban játszódik a fordulatos, izgalmakkal és meglepetésekkel teli történet.