Bennünk lüktet a világ...

Műsorok

Műsorok-teljes

magyar tancparodia

Magyar táncrapszódia

A Magyar TáncRapszódia című előadásunk a magyar néptánctradícióból kiindulva, – azt mai tánctechnikákkal ötvözve – hoz létre egy sajátos és egyedi táncelőadást.

terminál

Terminál / Határtalan táncok

Szépen megtervezett utazásunkat egyik pillanatról a másikra felboríthatja egy nem várt esemény – sztrájk, havazás vagy vulkánkitörés – hosszabb időre, földön marasztalva a repülőgépeket, kényelmetlen várócsarnokokban összezárva az utazókat.

montázs

Montázs

A fergeteges táncokat bemutató darab a magyar néptánc elemeit montírozza össze ismert táncstílusokkal

verslábak poszter

Verslábak

A társulat több műfaj ötvözésével egy újszerű, izgalmas darabot készített, mely az iskolásoktól az idősebb korosztályig a közönség széles rétegének az érdeklődésére tarthat számot. A zene, a tánc és a vers találkozásakor a különböző művészeti ágak közötti átjárhatóság kiteljesedik, erősítik és formálják egymást és önmagukat.

A falka

A FALKA című táncjáték egy kisebb, zárt csoportokban kialakuló hierarchikus rendről, annak változásairól és következményeiről szól. A különleges mozgásvilág és Lajkó Félix sodró lendületű zenéje egy különleges, elementáris erejű produkciót eredményezett.

play poszter

Play – Játszótéri kalandjáték

Mi történik, ha a gyerekek már nem egymással, hanem egy virtuális világban érzik jól magukat? Mi lesz, ha a számítógépjáték valósággá válik?

backstage

Backstage

A civil embereket mindig is érdekelte mi minden történhet egy színházi előadás közben a színfalak mögött. Itt a lehetőség, a Backstage című előadás kifejezetten ezt szem előtt tartva jött létre, bepillantást engedve, hogy mi zajlik a háttérben, a színpad mögött.

Rómeó és Júlia poszter

Rómeó és Júlia

Shakespeare szerelmeseinek sorsa elevenedik meg a táncjátékban. A táncszínházi formanyelvek váltakozása, keveredése jelöli ki a két családot. Csatározásuk a tánc nyelvén fogalmazódik meg, miközben mindenki lehet Rómeó és Júlia is.

variációk

Variációk

A legjobb Vári-koreográfiák mellett új táncokat is műsorra tűző produkció első perctől az utolsóig tartogat meglepetéseket – annyi az ötlet benne, amennyiből több darab kitelne.

Varázslat

Varázslat

„Álomban, szerelemben nincsen lehetetlen” – és ebben az elbűvölő táncjátékban sincs. A fantázia világában, különös várkastélyban játszódik a fordulatos, izgalmakkal és meglepetésekkel teli történet.